BORZNI PODATKI PRODUKTI IN STORITVE ZA IZDAJATELJE BORZNI ČLANI O BORZI
Ljubljanska borza d.d.
HITRE POVEZAVE
Tečajnica
Arhiv tečajev
Seznam borznih članov
Seznam vrednostnih papirjev
Indeksi LJSE
Statistična poročila
Za medije
SEOnet
INFO HRAMBA
Osnovna stran
Omejitev odgovornosti

Spletne strani Ljubljanske borze, d. d., Ljubljana (v nadaljevanju: borza) so oblikovane z namenom omogočiti splošne informacijo o borzi, njenih storitvah ter o slovenskem trgu kapitala.

Borza bo s potrebno skrbnostjo pri oblikovanju spletnih strani poizkušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov vsebovanih na teh spletnih stranih, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi točnosti in celovitosti. Popoln in točen vir podatkov borze so lahko samo podatki, objavljeni v tiskanih publikacijah borze.

Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Niti borza niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi te spletne strani zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Vsebina, kot je objavljena na spletnih straneh borze, v kolikor ni tako izrecno navedeno, ne pomeni ponudbe ali vabila k stavljanju ponudbe za nakup ali prodajo vrednostnih papirjev. Seznanitev z vsemi oblikami tveganja pri naložbah v vrednostne papirje je pogoj za oblikovanje ustrezne investicijske odločitve, zato borza uporabnikom priporoča, da ne sprejemajo investicijskih odločitev zgolj na osnovi objavljenih informacij, temveč se o tem posvetujejo s pooblaščenimi strokovnjaki na ustreznih področjih.

Spletne strani borze vsebujejo tudi povezave s spletnimi stranimi tretjih oseb. Borza ne prevzema odgovornosti za spoštovanje zasebnosti in vsebino takih spletnih strani niti ne za pravilnost in točnost podatkov na spletnih straneh tretjih oseb.

Borza si pridržuje pravico, da spremeni vsebino teh spletnih strani kadarkoli, na kakršenkoli način in ne glede na razlog brez predhodnega opozorila. Borza ne prevzema odgovornosti za kakršnekoli posledice takih sprememb. 

Za uporabo SEOneta in INFO Hrambe poleg splošnih določb o omejitvi odgovornosti veljajo tudi:
- Splošni pogoji Ljubljanske borze, d. d., Ljubljana za opravljanje storitev SEO in INFO HRAMBE, ki  se nahajajo na spletni strani Ljubljanske borze, d. d., Ljubljana, ter
- Splošni pogoji dostopa in uporabe sistema SEOnet.

Zaščita avtorskih pravic in pravic intelektualne lastnine
Informacije in podobe, vsebovane na teh spletnih straneh, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, so lahko (brez sklenjenega drugačnega pisnega dogovora z borzo) shranjevani, razmnoževani ali kako drugače razširjani le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah (vir podatkov mora biti vidno označen, podatki pa morajo ostati nespremenjeni).  Podatki ali dokumenti, ki so objavljeni na teh spletnih straneh in katerih vir ni borza, ni dovoljeno nepooblaščeno razmnoževati ali razširjati. Neupravičeno spreminjanje, izbris, poškodovanje, uničenje ali kako drugače povzročena neuporabnost podatkov borze so kaznivi.

Varovanje zasebnosti

Borza je pripravila to izjavo, ki izkazuje našo zavezanost varovanju zasebnosti.

Borza v svojih dnevnikih zbira določene informacije o uporabnikih njenih spletnih strani. To so informacije o piškotkih, IP naslovih in času ter trajanju obiska. Na podlagi tako zbranih informacij ni mogoče določiti posameznika in zato niso osebni podatki v smislu veljavne zakonodaje.

Informacije uporabljamo za lastno spremljanje statistike uporabe strani in jih ne razkrivamo tretjim strankam.

Naša spletna stran uporablja le sejne piškotke in ne piškotkov oglaševalskih partnerjev. Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo v vaš računalnik. Sejne piškotke uporabljamo le z namenom ugotavljanja števila obiskovalcev strani ter zanimanja za določene strani, da bi še izboljšali naše storitve.

Domov Kontakt Kazalo English
Iskanje:

po
po
PODATKI
Vrednost Sprememba
897,77 0,19%

Oznaka
delnice
Tečaj
(v EUR) 
Sprememba
tečaja
GRVG 11,7000 -0,43%
IEKG 2,3000 0,00%
KRKG 59,0000 1,03%
LKPG 31,3000 0,97%
MELR 28,0000 11,11%
PETG 357,0000 0,00%
POSR 18,8000 0,00%
TLSG 90,4000 0,44%
ZVTG 33,8000 -1,74%

Oznaka delnice Tečaj
(v EUR)
Sprememba
tečaja
Rasti
MELR 28,0000 11,11%
GSBG 5,4500 3,81%
CICG 242,0000 1,26%
 
Padci
UKIG 15,7000 -1,87%
ZVTG 33,8000 -1,74%
GRVG 11,7000 -0,43%