BORZNI PODATKI PRODUKTI IN STORITVE ZA IZDAJATELJE BORZNI ČLANI O BORZI
Ljubljanska borza d.d.
Struktura trga in produkti
Trgovanje
Podatkovne storitve
Indeksi
Za člane
Za izdajatelje
SEOnet
INFO HRAMBA
Dogodki in seminarji
Nagrade
Publikacije
Pogosta vprašanja
Slovar borznih izrazov
Ceniki
HITRE POVEZAVE
Tečajnica
Arhiv tečajev
Seznam borznih članov
Seznam vrednostnih papirjev
Indeksi LJSE
Statistična poročila
Za medije
SEOnet
INFO HRAMBA
Osnovna stran > Struktura trga in produkti
WEBCAST: 'SLOVENSKE BORZNE DRUŽBE ONLINE'

Ljubljanska borza, d. d., bo v sodelovanju s slovensko banko NLB d. d. in češkim investicijskim podjetjem Wood & Co. danes, 13. septembra 2017, ob 14:00 uri, gostila investicijski webcast s podjetji Prve kotacije, ki sodijo med najuspešnejše slovenske borzne družbe. Webcast bo edinstvena priložnost za domače in tuje investitorje, da se seznanijo z najnovejšimi poslovnimi rezultati podjetij.

Ljubljanska borza vidi promocijo najimenitnejših družb Prve kotacije kot enega glavnih ciljev, zato nenehno stremi k iskanju novih inovativnih načinov, kako posamezna podjetja približati mednarodnim in lokalnim investitorjem ter s tem povečati njihovo prepoznavnost v javnosti, ki vpliva tudi na samo likvidnosti delnic podjetja.

Vsako podjetje bo začelo s predstavitvijo njihove dejavnosti, za tem pa je predviden tudi čas za postavljanje vprašanj. Podjetja, ki bodo sodelovala na predstavitvi, se bodo predstavila po sledečem urniku:

  • 14:00 - Zavarovalnica Triglav, d. d.
  • 14:50 Pozavarovalnica Sava, d. d.
  • 15:45 Gorenje, d. d.
  • 16:30 Petrol d. d. , Ljubljana
Registracija, ki omogoča spremljanje webcasta in postavljanje vprašanj sodelujočim podjetjem, je možna na spletni platformi Go To Webinar na sledeči povezavi TUKAJ in z webinar ID 814-135-427.

Septembrski webcast je drugi tovrstni dogodek po premierni izvedbi junija letošnjega leta, ki je bil označen za uspešnega. Kot pri prvem dogodku, je prijavljeno veliko število mednarodnih investitorjev, ki prihajajo iz Velike Britanije, Združenih držav Amerike, Švedske, Estonije, Luksemburga, Hrvaške, Bolgarije in seveda Slovenije.

Vljudno vabljeni vsi, ki si želite bolje spoznati delovanje najprestižnejših borznih družb.